Zelf je auto plakken

Groot gelijk! Zelf je auto plakken is prima te doen. We maken complete stickersets om zelf te bestickeren

Zelf auto plakken

Bubble free plakken

Een voertuig voorzien van een bedrijfslogo? Of het nu een auto, bus, vrachtwagen of hijskraan is. Wij kunnen je alle soorten stickers leveren om zelf te plakken.

Met onze bubble free stickers kan de lucht gemakkelijk ontsnappen door middel van luchtkanalen in de lijmlaag kan. Ideaal voor grote stickers.

Bubble free plakken (geen luchtbellen)

Contour stickers zonder achtergrond mogelijk

Bestel complete stickersets voor alle voertuigen

Uw wensen invullen

Bestanden uploaden

Ontvang uw prijs, plakken maar!

Offerte aanvragen:

De kortste weg naar een scherpe offerte is het invullen van het offerte formulier. Je hoort snel van ons. Mocht je liever willen bellen of mailen? Ook geen probleem uiteraard.

Gratis verzending vanaf 30,-

Veilig winkelen

Maatwerk

Deskundige klantenservice

Je bestanden aanleveren

Zelf een auto of bus bestickeren betekent dat je over de juiste bestanden dient te beschikken. Wij werken met vector bestanden (adobe illustrator) deze kun je opvragen bij de ontwerper van je bedrijfslogo. Zodra je deze hebt kunnen we direct voor je aan de slag met het maken van de mooiste stickers en kunnen we het naar ieder gewenst formaat uitvergroten. Ook kunnen we teksten toevoegen, geen probleem. Mocht je dit nog niet voor elkaar hebben dan kunnen we je daar ook mee verder helpen door een logo te ontwerpen.

Tijdelijke reclame nodig?

Ook als je magneetstickers voor op de auto wil bestellen zit je goed. Handig als je zelf iets wil plakken. Zo bespaar je flink in de kosten en kun je snel aan de slag.

Tools
Kleurenwaaier

Toch liever niet zelf je auto plakken?

Mocht je bij nader inzien toch liever de auto laten plakken dan ben je ook aan het juiste adres bij autostickers.nl. Of het nu gaat om een auto, of een geheel wagenpark. Daag ons uit 🙂 !

Leuk dat je een aanvraag voor ons hebt. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.

We helpen je verder