Auto bestickeren

Voordelig een auto bestickeren met maximaal resultaat?

Auto-belettering

Een auto bestickeren vinden we gaaf om te doen. Het is onze passie en we maken graag de mooiste reclames! Of je nu wel of geen kant-en-klaar ontwerp hebt, ook daarbij kunnen we je van dienst zijn. Van het maken van het ontwerp tot aan plakken van de stickers.

Op basis van zelf plakken, of laten bestickeren

5 Jaar garantie op verkleuring

100% Gedreven vakmanschap

Uw wensen invullen

Bestanden uploaden

Ontvang uw prijs, plakken maar!

Offerte aanvragen:

De kortste weg naar een scherpe offerte is het invullen van het offerte formulier. Je hoort snel van ons. Mocht je liever willen bellen of mailen? Ook geen probleem uiteraard.

Ontwerp tips bij een auto bestickeren

Elke voertuig is anders en heeft haar eigen aandachtspunten. De meeste auto’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen welke kunnen afwijken in maatvoering. Daarom is het belangrijk om het juiste type te nemen als basis voor het ontwerp. Ook kan de auto obstakels hebben waar van tevoren rekening mee moet worden gehouden. Denk hierbij aan handgrepen, dieper of hoger liggende onderdelen of geblindeerde ramen. Al deze punten bepalen mede de kosten en uitvoering van een autobestickering.

Praktische tip:

Gebruik een duidelijk lettertype. Als je nog extra keus hierin zoekt, kijk dan eens bij de Google fonts (gratis te gebruiken). Wij raden voornamelijk sierlijke letters af op auto belettering, want deze kunnen snel onleesbaar worden. Hoe mooi dit soms ook lijkt, hou altijd de functionaliteit van het ontwerp op afstand in je achterhoofd. Het beste programma om een ontwerp te maken is Adobe Illustrator. Mocht je hier niet over beschikken dan kunnen wij dit ook voor je verzorgen.

Autostickers-renault
Auto belettering Renault
BMW-autobelettering
Auto belettering BMW

Uit welke auto belettering kan ik kiezen?

Allereerst kun je kiezen voor vaste of flexibele reclame op je auto. Wil je liever geen permanente reclame dan zijn auto magneetstickers een ideale oplossing. Je kleeft ze er eenvoudig tegen aan en haalt ze er moeiteloos weer af.

Daarnaast maken we onderscheid tussen:

 1. Basis belettering (alleen tekst en logo’s)
 2. Semi wrap (tekst, logo’s en grote afbeekldingen over de zijkant /achterzijde)
 3. Full wrap: hier spreken we van als nagenoeg de gehele autolak is voorzien van stickers.

De kosten van een auto beletteren

De prijs voor het beletteren van een auto kan uiteen lopen door de vele mogelijkheden die er zijn. Daarom hebben we handige pakketten ontwikkeld om een snelle indicatie te geven.

We leggen je graag uit welke factoren invloed op de prijs hebben:

 • Wil je een ervaren designer je auto belettering laten ontwerpen? Dan ga je zeker opvallen en kijkers trekken. Maar het is uiteraard ook een stuk prijziger dan wanneer je uit een standaard indeling kiest. Die voor veel bedrijven ook voldoende is.
 • Bestaat de bestickering uit 1 / 2 kleuren of komen er ook fullcolour foto’s aan te pas.
 • Blijft het ontwerp binnen de vlakke delen van het voertuig. Of komt het logo of een foto bijvoorbeeld groot over de zijkant / achterkant en over profielen heen. Dat is super gaaf, maar kom je ook al snel aan duurdere carwrap folie.
 • Heb je 1 voertuig of meerdere (wagenpark) die kunnen worden beletterd. Hier kun je prijsafspraken voor maken.

Het hangt er dus vanaf of je een compleet custum design wil waar je de absolute blikvanger mee zal worden of dat je ook uit de voeten kunt met een van onze pakketten. Heb je een vraag of en wil je een keer brainstormen over een ontwerp? Laat het gerust weten, daar zijn we voor 🙂

100% tevredenheid over je autobestickering, daar gaan we voor

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent met het resultaat. Omdat we je uiteraard graag weer eens terug zien bij een nieuwe aanvraag. Daarom hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij geloven in lange termijn samenwerkingen. Onze werkwijze is dat we je op meerdere manieren kunnen bedienen.

Of je nu zelf wil plakken of het aan ons wil over laten, we kunnen altijd beide kanten op. Dat is wel zo flexibel. Met onze bubble free stickers is het plakken prima zelf te doen en daarmee bespaar je maximaal. We kunnen een complete stickerset op maat leveren incl. plakinstructies. Zo hebben we al vele ondernemers op weg geholpen. Ook bij een bus bestickeren kunnen onze medewerkers je bij staan met praktische adviezen en tips voor een geslaagde bestickering.

Veel gestelde vragen bij een auto beletteren:

Een auto bestickeren kan voor verschillende budgetten worden gerealiseerd. De prijzen starten meestal zo rond de € 250,- Excl. btw voor een logo en tekst op de deuren. Tip: wanneer je besluit om zelf te plakken en alleen autostickers bestellen zonder monteur kun je wel tot 50% besparen.

 1. Maak het te plakken oppervlak schoon met bijvoorbeeld glassex.
 2. Hang de stickers tegen het voertuig aan en maak het vast met een schilderstape aan de uiteinden.
 3. Vervolgens plak je een schilderstape verticaal over het midden van de sticker.
 4. Dan haal je een zijkant los en klap je de sticker om naar het midden. Haal het schutvel los en plak de sticker naar de zijkant.
 5. Doe hetzelfde nu aan de andere zijde.
 6. Haal de transfer tape voorzichtig los.
 7. Check of er nog luchtbellen zitten en prik deze in met een naaldje of puntje van een afbreekmesje. 

Gemiddeld kunnen we binnen 2 weken je auto beplakken. Ga je het zelf doen dan is de levertijd c.a. 1 week nadat we goedkeuring hebben en beschikken over de juiste bestanden.

Dit is afhankelijk van het ontwerp en je voertuig (een kleine auto of een grote bus). Maximaal ben je het voertuig 1 werkdag kwijt. Bij een eenvoudige belettering kan het vaak ook op locatie worden gedaan. Dit scheelt je tijd voor het brengen en halen van de auto.

Leuk dat je een aanvraag voor ons hebt. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.

We helpen je verder