Magneetstickers auto

Magneetsticker voor je auto, bus of andere ijzerhoudende ondergronden

Magneetstickers auto

Magneetstickers zijn hele praktische reclamedragers voor als je geen permanente reclame op je auto wil. We kunnen ze rechthoekig, rond of in een andere vorm voor je vervaardigen.

Het enige wat we nodig hebben is een vector bestand (adobe illustrator. Maar mocht je die nog niet hebben dan kunnen we je daar ook mee van dienst zijn.

Handig om te weten:

Zorg dat je de magneetstickers wekelijks van de auto af haalt. Zo voorkom je roestvorming onder de magneet. Het is dus niet de bedoeling om er lange tijd onafgebroken mee te rijden. Bij slechte weersomstandigheden is een dagelijkse reiniging noodzakelijk om je autolak te beschermen.

Magneetstickers auto: 0,85 mm dik

Ideaal voor niet permanente reclame

In enkele seconden aangebracht

Uw wensen invullen

Bestanden uploaden

Binnen 1 werkdag offerte

Magneetstickers auto / bus aanvragen:

De kortste weg naar een scherpe offerte is het invullen van het offerte formulier. Je hoort snel van ons. Mocht je liever willen bellen of mailen? Ook geen probleem uiteraard.

Gratis verzending vanaf 30,-

Veilig winkelen

Maatwerk

Deskundige klantenservice

Wat zijn auto magneetstickers?

Magneetstickers zijn stickers gemaakt van een magnetisch materiaal dat aan de buitenkant van een auto kan worden geplakt. Ze worden vaak gebruikt om de aandacht te vestigen op een bedrijf, een speciale gelegenheid of een boodschap. De stickers zijn gemakkelijk te verwijderen en te verplaatsen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt voor tijdelijke campagnes of voor het wijzigen van de boodschap. Magneetstickers zijn dus flexibeler in gebruik, maar wil je grote reclame uiting of een compleet ontwerp dan is een auto of bus bestickeren de beste keus.

De flexibiliteit van reclame rijden als het jou uitkomt

Wil je wel reclame op je voertuig, maar vindt je stickers te opvallend? Dan zijn auto magneetstickers de oplossing. Dankzij de magnetische plaat kan de reclame eenvoudig (meerdere keren) worden aangebracht en losgemaakt. In tegenstelling tot normale autostickers die voor permanent gebruik zijn. Auto magneetstickers zijn ideaal voor tijdelijke of terugkerende promotionele doeleinden. Wij hebben standaard een sterke kwaliteit goed blijft zitten: Materiaaldikte 0,85 cm.

Belangrijke tips bij magneet stickers op je auto

Verwijder en reinig de magneetstickers auto minstens één keer per week. Sommige weersomstandigheden vereisen dagelijkse schoonmaak. Je wil natuurlijk ook het maximale uit je automagneet reclame halen. Het is belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is voordat je deze magneetstickers aanbrengt. Gebruik hiervoor gewoon een ontvetter zoals Glassex. Dit verbetert ook de hechting. Magneetstickers auto is een uitstekend product wanneer je flexibel wil zijn. Niet voor permanent gebruik bedoeld.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de magneetstickers op een glad, schoon en droog oppervlak worden aangebracht. Als de stickers niet goed worden aangebracht, kunnen ze loslaten of beschadigd raken. Het is ook aanbevolen om de stickers regelmatig te controleren en opnieuw te bevestigen als dat nodig is, vooral als ze blootgesteld worden aan hoge snelheden of extreme weersomstandigheden.

 

Voordelen van magneetstickers op je auto

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van magneetstickers voor reclame op auto’s:

  1. Gemakkelijk te verwijderen: Magneetstickers zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er permanente veranderingen aan de auto hoeven te worden aangebracht. Dit is handig als je de magneetsticker wilt vervangen of als je de auto wilt verkopen.
  2. Flexibel: Magneetstickers kunnen op elk metalen oppervlak worden geplaatst, zoals op auto’s, brievenbussen en gebouwen. Dit maakt ze een flexibel reclamemiddel.
  3. Economisch: Magneetstickers zijn vaak goedkoper dan andere vormen van autoreclame, zoals autobelettering of carwrapping.
  4. Minder zichtbaar: Omdat magneetstickers gemakkelijk te verwijderen zijn, kun je ze ook afhalen als je de auto voor persoonlijke doeleinden wilt gebruiken. Zo kun je voorkomen dat je voortdurend reclame maakt voor je bedrijf als je de auto voor privédoeleinden gebruikt.
  5. Gemakkelijk te vervangen: Als je de reclamesticker wilt vervangen, kun je dit gemakkelijk doen door de oude sticker te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een nieuw product of dienst wilt promoten.

    In het algemeen zijn magneetstickers een handige en flexibele manier om reclame te maken voor je bedrijf of product. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen als je ze niet meer nodig hebt en gemakkelijk te vervangen als je nieuwe reclame wilt maken.

Auto magneetstickers blijven razend populair

Magneetstickers zijn een hele handige manier om een bedrijf of organisatie te promoten. Omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en geen permanente reclame aanbrengen aan de auto. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het aanduiden van bezorgwagens, taxi’s of andere voertuigen die regelmatig op pad zijn.

Magneetstickers of een vaste bestickering kiezen?

Auto magneetstickers zijn zoals we hierboven al vertelden erg handig in gebruik. Dus voor incidenteel reclame maken zijn ze ideaal. Wanneer je dagelijks met reclame wil rondrijden dan kun je in veel gevallen toch beter je auto bestickeren. Hierin heb je dan ook meer mogelijkheden en ben je niet beperkt tot bepaalde maximum formaten. En het vergt minder onderhoud. De kosten zijn wel hoger, maar je exposure neemt ook toe.

Veel gestelde vragen over automagneet stickers:

Automagneet stickers zijn magnetische plaatjes die aan de buitenkant van een auto kunnen worden bevestigd.

Om een automagneet sticker op een auto te gebruiken, haal je de sticker uit de verpakking en vervolgens op een schone, droge plek op de auto plakken. Heel eenvoudig dus.

De levensduur van de stickers kan variëren afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt. En hoe netjes ze worden bewaard.

Automagneet stickers zijn geschikt voor gebruik op elk soort auto, zolang de carrosserie van staal is.

De lak van de auto kan beschadigd raken door het gebruik van automagneet stickers als er vuil of andere onzuiverheden onder de sticker blijft zitten, dit kun je voorkomen door de auto te reinigen voordat je de sticker bevestigd.

Er zijn geen speciale onderhoudsvereisten voor automagneet stickers, maar het is wel aan te raden om ze af en toe af te nemen en schoon te maken.

Automagneet stickers kunnen worden verwijderd zonder schade aan de auto te veroorzaken, maar het is wel aan te raden om ze met zorg te verwijderen om beschadiging te voorkomen.

Wij adviseren op rijdende objecten maximaal 1 m2 per magneetsticker. Dus bijvoorbeeld een magneetsticker van 100 x 100 cm of 50 x 200 cm. Groter is niet aan te raden vanwege het gewicht en de kans hem onderweg te verliezen.

De verschillen tussen automagneet stickers en normale autostickers zijn dat automagneet stickers magnetisch zijn en aan de buitenkant van de auto worden bevestigd, terwijl normale autostickers op de lak van de auto worden geplakt.

Leuk dat je een aanvraag voor ons hebt. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.

We helpen je verder