MENU

Autobestickering logo
AUTOSTICKERS.NL​

AUTOSTICKERS.NL​

+31 (0)30 227 35 60

info@autostickers.nl

AUTOSTICKERS.NL​

Bus bestickeren

Je bedrijfsbus vakkundig laten bestickeren in enkele stappen geregeld

Bus bestickeren

Kies je ook voor de zekerheid van een specialist? Geniet jaren van een prachtige reclame. Bij autostickers.nl werken we met uitgemeten pakketten (van simpel tot uitgebreid) Zo is een bus bestickeren vrij eenvoudig en kunnen we je snel bedienen met een doelgerichte scherpe prijsopgave en de mogelijkheden.

Voordelige totaalpakketten

Minimaal 5 jaar kleurvast

Plakken op locatie mogelijk

Je wensen invullen

Bestanden uploaden

Binnen 1 werkdag offerte

Offerte aanvragen:

De kortste weg naar een scherpe offerte is het invullen van het offerte formulier. Je hoort snel van ons. Mocht je liever willen bellen of mailen? Ook geen probleem uiteraard.

Gratis verzending vanaf 30,-

Veilig winkelen

Maatwerk

Deskundige klantenservice

Werkwijze bedrijfsbus bestickeren:

Onze werkwijze bestaat uit een aantal vaste stappen, maar zal nooit hetzelfde resultaat geven! Elke klant heeft persoonlijke wensen en een eigen uitstraling. Dit is ons uitgangspunt, zo krijg je wanneer we een bus bestickeren altijd een uniek eindresultaat dat aansluit op jouw bedrijf.

Specificaties van je bedrijfsbus voor de offerte

TIP: Op de site van het RDW kan men aan de hand van het kenteken de voertuiggegevens bekijken. Geef het kenteken dus altijd door bij het aanvragen van een offerte! Als je het ontwerp zelf wil maken, kan je aan de hand van deze gegevens de juiste lijntekening opzoeken om je ontwerp te starten. 

Bus bestickeren
Bus bestickeren
Bedrijfsbus bestickeren

De meerwaarde van je bus bestickeren

Een bestickering in goede conditie is het visitekaartje van je bedrijf. Als de buitenkant er professioneel en netjes uit ziet, gaan mensen ervan uit dat jij dat ook bent. Hiermee win je vertrouwen, dus zeker de moeite waard. Daarnaast is een bedrijfsbus bestickeren een goede manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Maar onderschat dit niet… Jij bent één van de velen, dus zorg dat je eruit springt qua ontwerp en boodschap.

Leuk dat je een aanvraag voor ons hebt. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.

We helpen je verder