Bedrijfsbus bestickeren

Je bestelbus bestickeren met een prachtige uitstraling? Regel het eenvoudig

Bus bestickeren

Kies je ook voor de zekerheid van puur vakmanschap? Bij autostickers.nl zit je dan goed en geniet je jaren van een prachtige belettering. We werken met uitgemeten pakketten (van simpel tot uitgebreid). Dit maakt het eenvoudig en kunnen we je snel bedienen met een doelgerichte scherpe prijsopgave en de mogelijkheden.

Voordelige totaalpakketten

Minimaal 5 jaar kleurvast

Bus beletteren op locatie mogelijk

Je wensen invullen

Bestanden uploaden

Binnen 1 werkdag offerte

Offerte aanvragen:

De kortste weg naar een scherpe offerte is het invullen van het offerte formulier. Je hoort snel van ons. Mocht je liever willen bellen of mailen? Ook geen probleem uiteraard.

Gratis verzending vanaf 30,-

Veilig winkelen

Maatwerk

Deskundige klantenservice

Werkwijze bestelbus bestickeren:

Onze werkwijze bestaat uit een aantal vaste stappen, maar zal nooit hetzelfde resultaat geven! Elke klant heeft persoonlijke wensen en een eigen uitstraling. Dit is ons uitgangspunt, zo krijg je wanneer we een bus bestickeren altijd een uniek eindresultaat dat aansluit op jouw bedrijf.

Wat hebben we nodig voor een snelle offerte?

Voor een bus bestickering hebben we om te beginnen de specificaties van het voertuig nodig. TIP: Op de site van het RDW kun je aan de hand van het kenteken de voertuig gegevens bekijken. Wij kunnen dit ook voor je checken. Geef het kenteken dus altijd door bij het aanvragen van een offerte! Als je het ontwerp voor de bedrijfsbus bestickering zelf wil maken, kun je aan de hand van deze gegevens de juiste lijntekening opzoeken om je ontwerp te starten. Dit is de basis voor de lay-out bij een bedrijfsbus of bedrijfswagen bestickeren.

Bus bestickeren
Bus bestickering beddenwinkel
Bus bestickeren
Bedrijfsbus bestickering fietsenwinkel
Bedrijfsbus bestickeren

De meerwaarde van een bedrijfsbus bestickeren

Een bestickering in goede conditie is het visitekaartje van je bedrijf. Als de buitenkant er professioneel en netjes uit ziet, gaan mensen ervan uit dat jij dat ook bent. Hiermee win je vertrouwen, dus zeker de moeite waard. Daarnaast is een bedrijfsbus bestickeren een goede manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Maar onderschat dit niet… Jij bent één van de velen, dus zorg dat je eruit springt qua ontwerp en boodschap.

Hulp nodig bij het bedenken van reclame op je bus?

Ons team staat klaar om je op weg te helpen bij de bus bestickering. Geen zorgen wij hebben al zo vaak met het bijltje gehakt. Onze specialisten staan je bij met raad en daad. Of het nu gaat om meedenken met een ontwerp of bij het uitleggen hoe je de juiste bestanden kunt aanleveren. Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken. Liever persoonlijk contact? Maak een afspraak voor een intake op ons kantoor. De koffie staat klaar 🙂

Autobestickering laten maken

Busje bestickeren in de huisstijl kleuren van je bedrijf

Een busje beletteren is iets wat we al talloze keren hebben gedaan. We zijn er handig in en houden van doorpakken.

Zeker als je zelf kant- en klare bestanden (gemaakt in adobe illustrator) kunt aanleveren is de doorloop tijd snel. We kunnen ook ontwerp werkzaamheden verzorgen tegen een gunstig tarief als je dat nog niet hebt. Onze ontwerpers hebben ruime ervaring en geven graag handige praktijk adviezen. Schroom niet om ons te contacten bij vragen over welke reclame er het beste past op je (bedrijfs)bus.

Kosten bestelbus bestickeren

De kosten voor het beletteren van een bestelbus lopen van 200 tot 2000 euro. Dit is geheel afhankelijk van welke uitvoering je wil. Ga je voor een compleet ingepakte bus of hou je het subtiel, daarin zit een wezenlijk verschil. Kijk voor meer informatie bij onze totaalpakketten om een idee te krijgen van de kosten voor de belettering van een bestelbus. Heb je al een ontwerp dan maken we een offerte voor je op maat.

Totaal pakketten voor iedere prijsklasse

Om het gemakkelijk en kosten efficiënt te werk te gaan hebben we totaalpakketten samengesteld. Hierin kun je kiezen voor verschillende uitvoeringen, van basic tot volledig op maat gemaakt design. Of je kunt besluiten om zelf te plakken en alleen de autostickers te laten maken. Voor alle vragen hebben we een passende oplossing en uiteraard kunnen we nog wat finetunen aan de hand van extra wensen wanneer we echt over gaan tot een bestelbus bestickeren.

Waarom een bedrijfswagen bestickeren?

De (snel)weg, parkeerplaatsen en files: plaatsen waar je je als gemiddelde werkende Nederlander snel bevindt. Laatstgenoemde is misschien niet leuk, maar het feit dat meer potentiële klanten je bedrijfsauto of bus zien maakt wellicht veel goed. Als je een vaste standplaats of werkplek hebt, zullen veel mensen je elke dag op dezelfde plek weer zien rijden (of stilstaan…) Een bedrijfswagen of busje bestickeren is het dubbel en dwars waard. Mocht je nou geen vaste belettering willen, dan zijn magneetstickers voor je auto nog een interessante optie.

Vragen over een bus bestickeren

Hieronder zie je de antwoorden op veel gestelde vragen.

Het is moeilijk om een specifiek bedrag te geven voor het bestickeren van een bus, omdat de kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de grootte van de bus, de hoeveelheid en complexiteit van het ontwerp. Maar ook de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt en de locatie waar het werk wordt uitgevoerd. Om het gemakkelijk te maken hebben we pakketten ontwikkeld ter indicatie. Zodat je snel een beeld hebt voor een begroting.

Een full wrap start vanaf € 2000,- afhankelijk van de gewenste kleur of reclameprint.

Afhankelijk van de kwaliteit van de bestickering en de tijd dat het erop heeft gezeten kan het erg mee of tegenvallen.

  1. Verwarm de stickers zodat deze makkelijker los laat. (pas op dat je het niet te heet maakt)
  2. Eventuele lijmresten kun je met een lijmverwijderaar weghalen.
  3. Gebruik geen scherpe voorwerpen voor het lospeuteren van de stickers.
  4. Indien de stickers er lastig af gaan kun je een behangstomer overwegen te gebruiken.
  1. Positioneer de sticker met schilderstape.
  2. Breng een verticale tape aan over het midden van de sticker.
  3. Plak de ene helft met een aanstrijk rakel. En vervolgens de andere helft.
  4. Verwijder voorzichtig de transfer tape.
  5. Controleer op eventuele luchtbellen en prik deze voorzichtig in met een naaldje en wrijf de lucht naar de zijkant.

Leuk dat je een aanvraag voor ons hebt. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.

We helpen je verder