Kevin van Mierlo

Kevin van Mierlo

Reclame adviseur

Dit zijn de verschillende soorten autostickers op een rij:

Bij een auto bestickeren zijn er bijna oneindig veel mogelijkheden. We hebben daarom helder op een rij gezet wat er mogelijk en gangbaar is. Zodat je weet waar je uit kan kiezen en mee kunt nemen bij de ontwerpfase.

 

Logostickers

Zoals het logo van een bedrijf of een product, die op de carrosserie of op de achterruit van de auto worden geplakt. Soms is het voldoende om alleen het logo van het bedrijf met eventueel de slogan op de bedrijfsauto’s te plaatsen.

Raamstickers

Zoals de naam van een bedrijf of een persoonlijke boodschap, die op de ruiten van de auto worden geplakt. Meestal word hier de achterruit voor gebruikt. Omdat deze het meeste in het zicht is als je in het verkeer bent. Denk maar eens aan de momenten dat je achter een andere auto staat bij een stoplicht.

Zijdeurstickers

Deze worden geplakt op de zijkant van de auto, meestal zie je dat bij bedrijfslogo’s of promotie uitingen van een merk.

 

Contour stickers

Deze stickers zijn gesneden in de vorm van een object of afbeelding. Deze stickers kunnen worden gebruikt voor decoratie of om een boodschap over te brengen. Ze worden vaak gebruikt voor auto’s, maar kunnen ook worden gebruikt voor andere toepassingen, zoals op ramen, meubels of voorwerpen.
Als we het hebben over contour stickers voor op auto’s dan worden vaak gemaakt van hoogwaardig vinyl, waardoor ze duurzaam en waterbestendig zijn. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en verwijderen, en kunnen in verschillende kleuren en maten worden besteld. Omdat deze stickers precies in de vorm van een object of afbeelding worden gesneden, kunnen ze een professionele en aantrekkelijke uitstraling geven.

Contour stickers zijn een populaire keuze voor bedrijven die willen adverteren of hun merk willen promoten, zoals bedrijfslogo’s, productnamen of afbeeldingen die specifiek zijn voor het bedrijf. Ze zijn ook populair voor persoonlijke gebruik, zoals het aanbrengen van een naam of afbeelding van een favoriete band of personage op de auto.

 

Tijdelijke stickers

Deze stickers zijn specifiek ontworpen om tijdelijk op een auto te worden aangebracht. Ze worden gemaakt van een verwijderbare lijm of zijn magnetisch (helemaal zonder lijm), zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder dat er permanente lijmresten achterblijven.

Er zijn dus 2 soorten verwijderbare stickers:

Tijdelijke autostickers worden vaak gebruikt voor tijdelijke reclamecampagnes, evenementen of promoties, zoals het aanbrengen van een logo of een boodschap voor een bepaalde periode.

Ze kunnen ook worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden, zoals het aanbrengen van een afbeelding of naam voor een speciale gelegenheid of om een verhuizing onder de aandacht te brengen. Tijdelijke autostickers zijn ook populair voor gebruik bij huur auto’s, omdat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder dat er beschadigingen aan de auto ontstaan.

Het is belangrijk om te weten dat sommige tijdelijke autostickers, zoals magnetische stickers, alleen geschikt zijn voor metalen oppervlakken, dus het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij de aankoop.

 

One way vision stickers

Dit zijn speciale autostickers die zijn ontworpen om vanaf de buitenkant van de auto zichtbaar te zijn, terwijl ze vanaf binnenuit ondoorzichtig zijn. Deze stickers zijn gemaakt van een transparant materiaal dat is bedrukt met een afbeelding of tekst, zoals een bedrijfslogo of een reclameboodschap.

One way vision stickers worden vaak gebruikt voor autoreclame of voor het aanbrengen van een ontwerp op de ruiten van een auto. Omdat deze stickers van binnenuit ondoorzichtig zijn, zorgen ze ervoor dat de bestuurder en passagiers van de auto niet worden afgeleid door de afbeelding of tekst van de sticker.
One way vision stickers kunnen ook worden toegepast op gebouwen, zoals winkels, kantoren of restaurants, waar ze worden gebruikt om privacy te bieden aan de mensen binnen terwijl je aan de buitenzijde een print ziet.

 

 

Na deze uitleg kun je vast en zeker met een gerust gevoel de juiste autostickers laten maken of een bedrijfsbus bestickeren En kom je er niet uit, laat het ons weten en we helpen je!

Deel dit bericht

Leuk dat je een aanvraag voor ons hebt. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.

We helpen je verder