MENU

Autobestickering logo
AUTOSTICKERS.NL​

AUTOSTICKERS.NL​

+31 (0)30 227 35 60

info@autostickers.nl

AUTOSTICKERS.NL​

header-foto
Kevin van Mierlo

Kevin van Mierlo

Online marketeer - SEO / SEA

3 Redenen om voor autostickers te kiezen

1: HERKENBAARHEID OP DE WEG. 

De mate van herkenbaarheid is een groot voordeel van autoreclame. Ga maar na hoe vaak jouw voertuig per dag, week of maand langs dezelfde punten rijdt. De gemiddelde kijkduur ligt rond de 3 seconden van je medeweggebruikers. Dat is toch elke keer weer een kans om gezien te worden. De mate van herkenning zal in het begin wellicht wat tegen vallen, maar de aanhouder wint!

 

2: DE KRACHT VAN HERHALING. 

De (snel)weg, parkeerplaatsen en files: plaatsen waar je je als gemiddelde werkende Nederlander snel bevindt. Laatstgenoemde is misschien niet leuk, maar het feit dat meer potentiële klanten je bedrijfsauto zien maakt wellicht veel goed. Als je een vaste standplaats of werkplek hebt, zullen veel mensen je elke dag op dezelfde plek weer zien rijden (of stilstaan…).

 

3: LANGE TERMIJN INVESTERING. 

Autoreclame is een stuk goedkoper dan adverteren via andere media uitingen. Meestal gelden voor advertenties een korte periode met een periodieke betaling. Een belettering betaal wel in één keer en als je kiest voor vakmanschap kan je hier minstens 5 tot 7 tot 10 jaar profijt van hebben! 

Deel dit bericht

Leuk dat je een aanvraag voor ons hebt. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op.

We helpen je verder